Loading...
De winkelwagen is leeg

 

 

We kunnen prachtige producten maken. Nu kunnen we niet goed produceren. Dat werkt ook de ontwikkeling van nieuwe producten tegen en dat vinden we natuurlijk vervelend. We zouden het liefst iedere week nieuwe producten ontwikkelen zodat je je modelspoorbaan nog realistischer kan maken; elke week een stukje beter.

We hebben een betere, snellere 3D printer gevonden. We hebben echter niet de financiële middelen om die te kopen. Jullie kunnen daarbij helpen door te investeren. Bij een investering van € 45 krijg je meer dan 10% rendement en vanaf een investering van €100 in ieder geval 15% rendement.

Voor de financiering hebben we nog € 7.000 nodig. Als het doelbedrag niet gehaald wordt, kunnen we niet direct de nieuwe 3D printer bestellen. Het duurt dan langer voordat we die hebben, maar de printer komt er zéker. Het duurt dan ook langer voordat er meer producten ontwikkeld kunnen worden.

 

 

Bon € 5

-   Draag nu bij en ontvang volgend jaar €5 korting op artikelen.

 

Basis arrangement € 45

-   Met het basis arrangement kun je over een jaar voor € 50 artikelen kopen.

 

Investor arrangement €100

-   Met een investor arrangement kun je over een jaar voor €115 artikelen kopen of dat bedrag besteden aan maatwerk.

 

Vip arrangement €1000

-   Bezoek aan ons atelier en uitleg over onze werkwijze. 

-   Daarnaast kun je voor € 1200 producten bestellen uit ons assortiment of dat bedrag besteden aan een maatwerk opdracht.

 

Door mee te doen, zorg je ervoor dat in de toekomst producten mooier worden. Er zit een goed rendement op. Het rendement is vanaf € 45 al vele malen hoger dan bij een spaarrekening.

Bekijk de opties