Loading...
De winkelwagen is leeg

 

 

 

3D printen in hoge resolutie. Er is veel mogelijk. Of je een klein onderdeel of een groot model wil laten printen, het maakt voor ons niet uit. Als je meer stuks van een model nodig hebt, kun je bij ons ook grotere aantallen in 3D laten printen.

We kunnen in een fijne resolutie printen; de minimale laagdikte is 0.02 mm. In de meeste gevallen is 0.05 mm al fijn genoeg. Hoe fijner de resolutie hoe langer het printen duurt. Het is dus voordeliger om met 0.05 mm te printen dan met 0.02 mm. Welke resolutie je moet kiezen voor het beste resultaat hangt van je model af; daar helpen we je graag bij.

Is het bestand niet direct geschikt om in 3D te printen? Dan laten we het weten en kun je het aanpassen. Dat kunnen wij in overleg ook voor je doen. We kunnen het model ook splitsen in meerdere delen waardoor het in de printer past. Soms is een model helemaal niet geschikt om in 3D te printen; bijvoorbeeld omdat wanden de dun zijn of dat het een verschaalde tekening is. 

 

 

 


 

Makkelijke manieren om een bestand te sturen

 

E-mail naar info@teQmodels.com

is het bestand te groot voor E-mail verzend dan via WeTransfer. Heb je hier vragen over neem dan contact op.

www.wetransfer.com

 

this antibiotic this eyelash remedy

3D printen


In een paar weken van digitaal bestand, naar een model in je handen.

3D tekening verzenden

Verzend je bestand

Nadat we je bestand hebben ontvangen, kijken we of het mogelijk is om het in 3D te printen.

Wij rekenen uit

Offerte

Kunnen we je bestand 3D printen? Dan rekenen we voor je uit wat de printkosten zijn. Je ontvangt van ons een offerte.

Goedkeuren

Akkoord

Als jij een offerte hebt ontvangen, hoef je die alleen nog maar goed te keuren. Dan kunnen we echt beginnen.

3D printen

Nu gaan we echt beginnen

Offerte goedgekeurd? Dan plannen we je 3D print in en gaan we zo snel mogelijk printen. Het verschilt per model hoe snel we kunnen printen.

Betaling

Betalen als je tevreden bent

Als het 3D printen klaar is sturen we je een foto. Pas als je helemaal tevreden bent over het eindresultaat betaal je de 3D print. 

verzending

Ontvangen

Nadat je het model hebt betaald, verzenden wij zo snel mogelijk het model. Wat een paar weken geleden nog een digitaal bestand was, is nu een compleet product dat jij in je handen hebt.

Have you ensure you dreamed of together with the drops cashout https://prvtzone.ws/forums/cashout-drops.67/ are going to do that will accurate at this point.