Loading...
De winkelwagen is leeg

 

 

 

Maatwerk, je kunt er bijna alle kanten mee op; of je iets wilt laten ontwerpen of alleen een ontwerp wil laten 3D printen het maakt voor ons niet uit. 

We kunnen veel: een treinstel ontwerpen of een klein onderdeel. Je kunt bij ons terecht voor een mooi resultaat: hoge kwaliteit en detaillering bij het model dat jij wilt hebben.

Je hebt het vast wel eens gehad; je wilde iets maken maar dat was niet mogelijk. Misschien heb je er toen niets aan gedaan of is het resultaat minder realistisch geworden dan je had gewild. Dat is natuurlijk erg jammer. Details maken de modelspoorbaan toch echt af en een ogenschijnlijke kleinigheid missen, dat wil je dan niet.

Wij vinden dat ook zonde en daarom kun je bij ons maatwerk laten maken. Zo wordt jouw modelspoorbaan weer een stukje realistischer.

Met maatwerk maken we iets wat onmogelijk lijkt, toch mogelijk.

Weet: domme vragen bestaan niet, mooie ideeën wel!

 

 

Het maatwerk proces


Soms lijkt iets verder weg dan het is; een maatwerk product maken bestaat uit 6 stappen, dan heb je het model wat speciaal voor jouw gemaakt is al in je handen.

Idee

Jouw idee

Je hebt een idee, dit zou je graag als model willen hebben. Maar soms is dat niet mogelijk, 3D printen is dan vaak de oplossing.

Contact

Contact over het maatwerk

Heb je een idee of wil je iets laten maken; neem dan contact met ons op. dat is altijd vrijblijvend.

Prijsopgave

Prijsopgave

Wij rekenen voor je uit wat het gaat kosten. We kijken dan ook voor je of er misschien andere mogelijkheden zijn die voor een beter eindresultaat zorgen.

jij kiest en beslist

De beste optie

Na dat we je minstens een prijsopgave hebben gegeven kun je kiezen of je verder gaat met het maatwerk project. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet verder te gaan.

Wij gaan voor je aan de slag

Aan de slag!

Als we van de jouw de bevestiging gekregen dat we kunnen beginnen. Dan gaan wij zo snel mogelijk starten, we doen meerdere projecten tegelijk het kan zo zijn dat het daardoor wat langer duurt.

jij ontvangt het product

Jij ontvangt het product

Het model wat speciaal voor jouw gemaakt is, er is maar een en die heb jij.

Ervaringen van klanten

''Ik had niet verwacht dat er zo veel kon en dat het zo mooi zou worden.''
''van tevoren had ik nog niet het idee dat er al zoveel kan met 3D printen, dit is zo mooi geworden dat had ik nooit verwacht.''